5 събития, на които изкуството и градът се срещат вечер

В края на месеца, миксираме театър, кино и качествена музика

0 коментара Сподели:

Януари върви към своя край и разбира се, ще се постараем да го завършим по най-добрия начин. Подготвили сме ти селекция от няколко театрални авантюри, в компанията на акустични вечери за душата и за десерт една дългоочаквана кино премиера. 

Това НЕ Е Хамлет

Спектакълът, който взе А‘АСКЕЕР ’17 в категория „Изгряваща звезда“ за режисурата на Боян Крачолов и играта на Иван Николов и Димитър Крумов, продължава с пълна сила и този сезон. Събира откъси от любими текстове на Шекспир, Бекет, Молиер и други, за да ни покаже естествената природата на актьорската игра.

Кога: 23 Януари, 19:00-20:15
Къде: Театрална работилница „ Сфумато“
Вход: Билети тук

Акустично в 20:00 с Anka Gnoth & George Donchev – 23.01.2018

Звученето им е вълнуващо пътешествие в музикалните категории. Като слушатели, отваряме широко сърцата и сетивата си, за да усетим всяка нота от живото им изпълнение. Интимното изкуство, което създават е пъстра поезия, повлияна от джаз, фолк, натурални и филмови звуци.

Кога:23 Януари, 20:00-23:00 часа
Къде: Бар „ПЕТЪК“
Вход: свободен

SMALL Carpet Concert with DESY and PETER

Деси Андонова (вокал) и Петър Георгиев (китара) ще направят средата на седмицата ни специална.  Ще ги придружим на една носталгична разходка в годините между 1930 и 1945, които са и небезизвестната „Суинг ера“. Хубавото вино и доброто настроение са задължителните елементи в обстановката на Cava.

Кога: 24 Януари, 20:00-22:00 часа
Къде: CAVA
Вход: свободен

Mainstream

Танцов спектакъл с хореографията на Марион Дърова. За обсебването от човешката инерция, в която попада живота ни и търсенето на нашата тотална екзистенция и неподменена същност. Музиката е на Иван Шопов COOH/BALKANSKY и Александър Евтимов-Шаманчето, а участват Борис, Георгиев, Христо Ушев и Ина Гергинова.

Кога: 25 Януари, 19:30-21:00 часа
Къде: The Red House Centre for Culture and Debate – Sofia
Вход: Билети тук

Посоки

Филмът официално излиза по широките екрани. Развиващият се в рамките на 24 часа, сюжет – показва преплитането на шест различни съдби. Шест истории на съвременното българско общество, обикалят софийските улици с познатите ни таксита, а в главните роли са Анна Командарева, Васил Василев-Зуека, Иван Бърнев, Борислава Стратиева и други познати лица.

Кога: 24 Янурари
Къде: По кината
Вход: Билети тук

Ако се чудиш какво да облечеш и си фен на 80s модата, ето няколко предложения за визията ти

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *