Топ 5 съвета за незабравимо зимно прекарване

Ето какво и как с удоволствие си причиняваме през снежните дни

0 коментара Сподели:

Знаеш, че сме ценители на страхотното прекарване и като такива имаме изисквания, от които рядко отстъпваме и на сантиметър. Зимата също ни е особено важна, защото това е сезонът, през който можем да си подарим заслужена почивка и забавни изживявания кой колкото предпочита. В тази връзка ти даваме няколко топ съвета, които ще ти помогнат януаро-февруарските ти дни наистина да си останат най-незабравимото време от годината. Ето ги и тях:

Избери правилно за истински алпийски комфорт

Мястото и най-вече стаята, в която ще пребивавате с половинката ти или с приятели, е най-важният ти избор, когато се касае за качествена почивка и максимален комфорт. Много добре познаваш усещането от резервация онлайн и разочарованието, когато видиш ваканционната ти резиденция на живо.

Ето защо ние залагаме на места с доказан статут през годините, които винаги ни предлагат най-доброто.

Хотел „Рила“ е бижуто в любимия ни Боровец и никога досега не ни е разочаровал, а новите им SUPERIОR стаи ни осигуряват истинско алпийско изживяване. Интериорът в меки тонове ще те пренесе директно в Аспен, а всички удобства на стаите ще са на твое разположение, за да се насладиш пълноценно на зимния си отдих.

Гурмето, или черешката на почивката

Къде, кога и какво ще хапваме по време на празничния ни отдих, ни е също толкова важно, колкото и къде изобщо ще почиваме. Изборът на качествен ресторант или механа в битов стил определя и буквално послевкуса, който ще остане след пътуването. Ако още се чудиш, с две ръце ти препоръчваме изисканата обстановка и гурме изкушения в обновения ала карт ресторант „Самокови“. Менюто е внимателно приготвено от шеф Веселин Калев – топ готвач с дълъг опит в ресторанти с 2 Мишлен звезди в Германия.

 СПА, СПА, СПА!

Накъде без него?! Да се потопиш в ароматна вана, да се отпуснеш в топла сауна или парна баня, да разхладиш страстите в кристален басейн, да получиш релаксиращ масаж и още и още е основното, за което живеем след цял ден каране или разходки в планината. Важно ни е СПА центърът да е на високо ниво и да предлага всичко, от което се нуждаем. Тук задължително избираме някоя от отпускащите терапии в Рила СПА, идеални за възстановяване и релакс след активен ден на пистите.

Барът – третият в компанията

Той си е като живо същество, направо като член на компанията. Знаеш, че от това, къде избираш да празнуваш или просто да се отпуснеш с качествено питие, си зависят много неща и все приятни, надяваме се. За сигурно отлично прекарване, без да се налага да се сблъскваш с местни прекалено развеселени компании и да спасяваш както себе си, така и останалите другари, те съветваме директно да се отправиш към уютния Champions Lobby Bar & Diner.

Тук те очакват страхотна камина, неустоими десерти и качествени бар предложения.

Парти за всеки

Както споменахме, барът е важна част от прекарването, но партито направо си е неговият връх. Ако сте повече почиващи, често е трудно да се угоди на всеки за това, къде ще е голямото весело, но пък от хотел „Рила“ ни улесняват, като ни предлагат своите apres-ski партита, съчетани с неповторимата гледка към пистите в The Terrace Lounge. Бонусът е, че можеш да продължиш вечерта в клуб After Eleven – безспорно най-хитовия нощен бар в курорта!

Ето и подходяща екипировка за зимните дни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *