Този секси, секси мъж: и през комина влезе Той. Честита Коледа!

Предпочитаме го такъв и кой би ни винил

0 коментара Сподели:

Първо, честита Коледа на всички дами и господа и второ – надяваме се празничните дни да са топли и светли за вас, каквито са и за нас. А нашите са такива, защото точно на 24-ти вечерта през комина влезе той и не сме го пускали да си ходи, за да ви го покажем в цялата му снежнобяла прелест. Да, скъпи момичета, нашият Дядо Коледа изглежда точно така! Такъв си го поръчахме и такъв си го ползваме с кеф.

Брадата на Mr. Claus е събрала мечтите ни от цялата година, а точно в 00:00 часа на утрешния 31 януари мислим да го целунем за късмет и да го помолим да ни налее вино пред камината или в леглото, в какъвто аутфит си избере. Този празничен разкош, както може би вече знаете, се нарича Пол Мейсън и е истинско канадско чудо, което се случва не само по Коледа. Точно преди две години Пол се превъплъти в модерната хипстър версия на добрия старец и оттогава, щом паднат първите снежинки, мислите ни потъват в зимното синьо на очите му. И тъй като „хубост възраст няма“, тази година официално го провъзгласяваме отново за най-секси раздавач на подаръци и ви припомняме защо го предпочитаме точно такъв.

Пол Мейсън е модел повече от 30 години и макар вече прехвърлил 50-те, славата му изгрява, след като си отива неговата майка.

Трудно преживяващ трагедията, нашият великолепен Дядо Коледа пуска дълга брада и коса, които по-късно го изстрелват на върха на популярността и стават негова запазена марка.

През 2014 г. Mr. Claus е обявен за един от най-стилните мъже в Торонто в класацията Toronto Life's Most Stylish, а преди това кариерата му на модел го отвежда в Лондон, Париж, Токио, Милано и Ню Йорк, където дефилира за DKNY, GAP и Dolce & Gabbana. Кориците, на които виждаме това очарователно лице, нямат брой, но любимите ни са на DTK Men, Fantastics и австралийския Vogue. Както всички хубави неща, и нашето момче попада пред обектива съвсем случайно, когато е забелязан да се разхожда съвсем небрежно в университета си от фотограф на агенцията на Джуди Уелч. Въпреки че един от професорите му го предупреждава, че средата, в която се впуска, е буквално токсична, той смело дава плей на модния свят. Като един истински Дядо Коледа Пол може и да няма еленски впряг, но има собствен самолет, както и лична агенция за модели – Paul Mason Management.

Както споменахме, през 2015 г. Мейсън е поканен да се превъплъти в модерния образ на закръгления старец от търговския център „Йоркдейл“ в Торонто, Канада. При позирането му в мола не става дума само за реклама и това е най-хубавото – за всяко направено селфи с него, което е споделено с хаштаг #YorkdaleFashionSanta, молът дарява по $1 на фондация за лечението на деца. Инициативата буквално чупи нета и освен че всички започват да наричат Пол – Fashion Santa или Sexy Santa, с него идват специално да се снимат лица като Джъстин Бийбър, истински белобради старци и разтопени Снежанки. И ние признаваме, че има нещо във възрастта, излъчването, брадата и усмивката на този стопроцентов коледен подарък и пожелаваме на всички дами да влиза и излиза през комина пак и пак по нещо точно такова. За късмет!

Ето и още един секси мъж.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *