Тридневно дръм енд бейс парти те очаква на плажа във Варвава

Запази си 17, 18 и 19 август, за да чуеш най-популярните парчета от бейса

0 коментара Сподели:

Какво ще ни донесе август тази година? Освен бронзов тен и солени дни ще имаме и неповторими безсънни нощи, които ще останат едни от най-хубавите ни спомени. Едно уникално тридневно парти те очаква във Варвара, то ще озвучи плажа Wake up с дръменд бейс басове цели три.

Единственият дръм енд бейс фестивал на българското Черноморие – Bass Sea Festival, за втори път ще разтресе основите на курорта и душите на почитателите на електрото.

За доброто ни настроение са се погрижили българската организация HMSU и британският лейбъл Formation Records. Благодарение на тях  ще имаме повод да посетим и тази година един от най-красивите и незастроени плажове по морето ни – Wakep-UP във Варвава.

Затова пригответе най-якия си бански и си запазете 17, 18 и 19 август за  горещо дръм енд бейс парти до сутринта. Може да загреете отсега, като пуснете парчетата на едни от най-популярните в момента – North Base, Cabbie, Glitch City от лейбъла на The Prototypes – Get Hype Recordings, американския ветеран MC Digga Bruckshot и англичанина Dj Promo.

Късметлии сме, защото ще ги видим и чуем на живо за първи път в България.

Дръм енд бейсът не е същият без Grooverider, затова и той ще ни посети на плажа в средата на август, ще чуем и джънгъл машината Bladerunner, “най-доброто ново MC” за 2017 – Toddlah и любимеца на българската публика Dj SS. Може да се похвалим и с бг изпълнители на сцената, като High Roll, Ogonek, EXo, Faith, Targy и Acidtrip.

И докато вече се чудиш дали ще имаш отпуска тогава, първите промо билети вече се разпродадоха, но  за трите дни на фестивала сега може да платиш 30 и 35 лева, а ако искаш само една неповторима вечер да прекараш на фестивала – 15 лева.

За искрените почитатели на електрото имаме чудесна новина – на 1 септември ще излезе специален албум-компилация BASS SEA LP с парчета на над 25 артисти от целия свят. За да може и зимата да ни е топла с летните парчета от дръм енд бейса.

Прегледай 5-те събития, които ни карат да се върнем към корените ни през август.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *