Доброто старо гледане на телевизия

Искаш ли да си един от десетте потребители, които ще получат нов смарт телевизор Philips?

0 коментара Сподели:

Гледането на телевизия е старомодно, назадничаво и вредно, нали? Кой гледа телевизия днес? Баба ти, съседката от втория етаж и най-много колегата в предпенсионна възраст? Дали?

След всичко „смарт“, което се появи в живота ни, защо да не пробваме и смарт телевизорите? TP Vision (компанията, произвеждаща телевизорите Philips по света) организира мащабна програма за тестване на новите модели телевизори Philips в България под мотото „Всичко е по-впечатляващо с Philips TV“.

Е, ние можем да добавим, че всичко е даже още по-впечатляващо, когато си един от десетте потребители, които печелят безплатен нов смарт телевизор Philips.

Знаем, че е лято и навън кипи живот, но ако не си фен на жегата, комарите и парковете, може би малко телевизия и няколко домашни коктейла с много лед няма да ти се отразят зле.

През юли и август TP Vision дава възможност на български потребители да изпробват функциите и характеристиките на новите телевизори на марката за 2017 г., като направят собствени видео ревюта и споделят лична обратна връзка за ежедневните им нужди при телевизионно преживяване.

Ако искаш да участваш, регистрирай се на сайта на кампанията и изпрати видео представяне защо трябва да бъдеш избран да получиш за тест нов модел телевизор Philips.

Жури ще избере 10 кандидати, които ще тестват конкретни модели от новата гама телевизори Philips и ще направят собствени ревюта. Видео материалите ще бъдат поместени на сайта на кампанията и ще представят гледната точка на обикновения потребител.

А ето и детайли за наличните модели: Серия Philips7000 и Серия Philips6000. Пожелаваме ти късмет и вълнуващи моменти пред телевизора с любими хора!

Даваме предложение и за 5 сериала, които да гледаш на новия си телевизор.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *