Голямото спускане в деня на скейтборда

Go Skateboarding Day събира най-вещите в занаята на върха на бул. "Черни връх"

0 коментара Сподели:

Днес е 21 юни и това означава три неща: това е първият ден от най-любимия сезон на годината; това е най-дългият ден от годината и съвсем буквално е най-добрият ден на годината, защото е и денят на скейтборда!

В чест на това дори и по нашите ширини отбелязваме повода с едно събитие, част от световна серия подобни със същото име – Go Skateboarding Day.

В сърцето на мероприятието са заложени бутането по улиците, карането на различни спотове и обединяването на скейт обществото.

С всяка изминала година родните организатори се стремят да развиват събитието, затова и тази година ще е малко по-добра от предната. Цялата вакханалия ще започне със спускане по бул. "Черни връх", а след това ще продължи с обиколка на най-известните скейт места в София. Включени са спотове, които не са участвали в предишни издания, и уреди, специално изработени за събитието. Обиколката ще завърши в Grindhouse Skateclub, където PIRANHA FTW ще свирят по повод рождения им ден и ще се погрижим всички да хапнат и пийнат добре, преди да са си тръгнали!

Повтаряме, че всичко това се случва днес, така че не се бави много, преди да се включиш! Сам реши в коя част точно. Ето я и пълната програма:

……………………..……………………..……………………..……………………..…………
Програма:

10:00 – 11:00 – Събиране (meet point) – "Джеймс Баучер" гимназия по облекло „Мария Луиза“
11:30 – 11:45 – Спускане по бул. "Черни връх" – Downhill Section
12:00 – 13:00 – Музей „Земята и хората“ – 9 стълби; 6+4 стълби *NEW
13:00 – 17:00Contrabanda Store – Game of SKATE (2 vs 2) *NEW Bang + Rail + Stairs + Step Up *NEW – Samsung Bulgaria Longest ollie into a bank *NEW Love Park Tribute *NEW
17:00- 18:00 – BLOK Supply Co. Откриване 2017 + Best trick
18:45 – 19:15 – „Мавзолей“ (Double kink Section) – Маршрут -> "Раковска" -> Театър "Иван Вазов“
19:30 – 20:00 – „Кристал“ – Зелените отдушници *New
20:15 – 21:15 – Паметник на съветската армия – Vert Ramp
21:30 – GrindHouse Skateboard Club –
Bistra Ракия shots+ Free Burgers and Beers from Мастилница/Mastilnica fired by Chilli Hills Farm Live Bands – PIRANHA FTW B-Day + Guests – Mini Ramp

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *