Стилните мъже знаят къде да пазаруват

Нов сезон, нов гардероб. Максимата, която важи и за вас мъже!

0 коментара Сподели:

Canali пишат нова страница в модната си история с колекция Пролет/Лято 2017 – предназначена за модерния мъж, който знае как да се облича – и то с вкус.

Изключително качествените материи са на първо място за италианците, това ще забележите на живо и при допир с колекцията в бутика на марката на ул. „Алабин“ 54. Той отваря врати в края на 2008 и от тогава до днес се стреми да задоволи всяко капризно мъжко изискване, предлагайки на клиентите си разнообразна палитра от облекло и аксесоари, изцяло произведени в Италия.

Тази пролет Canali отдават почит на редица продукти: иконичното за тях сако Kei и неговата деконструирана кройка, класическите изискани ризи и костюми с по-модерни силуети, които са повече от добър вариант за всеки бъдещ абитуриент.

Дизайнерите не пропускат да обърнат внимание и на господата със спортни предпочитания, затова в колекцията ще откриете и бомбър якета, поло-шъртс и панталони от по-меки и тънки материи.

В цветово отношение пролетта на Canali витае между земята и небето: тъмно и светло синьо, сиво, както и кафяво са част от тоновете на колекцията. Малките детайли във всяка дреха, която излиза от фабриката на марката са това, на което обръщаме внимание. Прескачаме до бутика, за да видим всичко това на живо.

СКЪСАЙ ВРЪЗКАТА СЪС СТАРИТЕ ДРЕХИ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *