В София през уикенда 24-26 март

Изложби, съботни маркети и шоколад

0 коментара Сподели:

Единственото лошо на уикенда е, че няма достатъчно дни в него. И в предстоящия влизаме с небрежни мисли, списък с планирани изживявания и очакване за тооолкова много неща. Само нека слънцето бъде с нас, другото само ще си дойде.

1212
ПЕТЪК, 20.00, COSMOS COWORKING CAMP

И ако кадрите от нашите петъчните вечери не e морално да запечатваме в Instagram профилите си, то просто можем да погледаме чужди такива, снимани с много повече вдъхновение и по-малко алкохол в кръвта по същото време на седмицата. Тази вечер е откриването на Insta изложбата 1212, която до неделя ще показва в реални размери най-доброто от добре познатите ловци на моменти, които често придават материална форма на впечатленията си в готината социална мрежа. Сред тях отличаваме имената на Иван Богданов – @finfilm, Димитър Караниколов – @karanikolov, Вера Гоцева – @lomovera, Елена Койчева – @lenneek, Димитър Протогеров – @protogerov, Ели Цонова – @_e_l_l_y_, Михаил Попов – @mihailpopov, Жоро Панчев – @beta_fixer и други.

ОБЛИК III
СЪБОТА, 11.00, PHOTOSYNTHESIS

Понеже ни е тръгнало да воайорстваме върху чужди запечатани моменти, в събота сутрин пием кафето си в градинката на PhotoSynthesis заедно с Александър Новоселски, Александър Станишев, Дилян Марков, Елена Масларова, Калин Руйчев, Мирослава Мирчева, Темелко Темелков и компания, които слагат цена на творчеството си и те очакват да избереш снимките, които най-добре ще ти седят в хола. Както те самите споделят: „оркестър от подбрани фотографии ще ти посвири на ухо избрани мелодии за душата!“. Подканяме те да минеш, за да послушаш / погледаш истории заедно с тях!

BASICS MARKET VOL.4
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, 11.00, V BAR

За да разбият всички клишета, организаторите на поредицата Basics събития правят своя най-мъжки маркет в най-женския месец. Компактната им селекция включва неща от личните дрешници на Атанас Атанасов, Петър Грудов, Димитър Протогеров, Мартин Нино, Мирослав Григоров, Венци от MOOD, Павел Атанасов, Димитър Драгнев, Тео Чепилов, Димитър Браянов, Михо Дашев, Стилян Славов, Пейо Жеков и др., а сред брандовете отличаваме присъствието на Gentlemen's Mood, Elephant Bookstore, Shirtwise и 45 Street. И понеже всичко хубаво започва с чаша кафе, тук щастието се удвоява с двудневен брънч преди събитието, който започва точно в 11.

STARTUP JOB FAIR VOL.4
СЪБОТА, 11.00, bETAHAUS

Това е събитието, което за четвърти път се оказва пресечната точка между стартиращи компании с хора, които да се присъединят към екипа им и да допринесат за реализирането на идеите, иновационните проекти и цялостното им развитие. Всички посетители, сред които те приканваме да бъдеш и ти (виж регистрационната им форма в събитието – бел. ред.), ще могат цял ден да се запознават с иновативни компании и възможностите да се включат към техните екипи, при това съвсем безплатно и в супер готината компания на хората от betahaus.

ШОКОЛАДОВА МАГИЯ
НЕДЕЛЯ, 13.00, БАГРИ

Нашите приятели от „Багри“ и „Гайо“ обединяват сили тази неделя за едно мнооого сладко събитие. Темата е занаятчийски шоколад, устойчивостта в добива на какао и проблемите около производството и преработката му в световен мащаб. Освен ценната информация, която можеш да си вземеш за вкъщи, на място ще можеш да пробваш тяхното специалното меню, съобразено със сезоните ни и с необходимостта от информираност около потреблението на магическото изделие – шоколада. Според нас не е подсъдно, ако пренебрегнем режимите за влизане във форма и яхнем шоколадовата вълна за няколко часа.

Виж какво още можеш да правиш в неделя.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *