Меню за двама в Tabiet

Или какво можеш да опиташ само там, само през януари

0 коментара Сподели:

Tabiet е един от малкото останали класически ресторанти, който за повече от десетилетие успя да създаде, запази и развие свой собствен почерк, който ще познаеш по класната обстановка, сезонните менюта и личното отношение към всеки клиент.

Тук сме обаче във връзка с последното. Да си лидер сред такава безпощадна конкуренция сред добрите ресторанти в столицата, изисква креативност и подход към гостите. Ето защо през януари само в Tabiet можеш да се насладиш на романтичния пакет за гастрономи или греховно вкусното меню за двама на цена от 50 лева. Ето какво включва:

Салатата Капрезе на пръв поглед не ни изненадва, но на втори вече любопитството на вкусовите ни рецептори надделява и едва чакаме да опитаме хлебчето "Карасао" и пестото по лигурски.

Ла форка е чудо на кухнята, което може да опиташ само тук. Телешкото се топи в устата, беконът придава неподправен естествен аромат, басмати оризът е в компанията на карамелизиран лук и зеленчуци, а към всичко това пристигат и три соса за разкош.

Премиум телешкото от породата "Блек Ангъс" буквално се доизпича пред очите ти на силно загрят шиш, докато беконът върши това, което умее най-добре – да придава неповтоим аромат.

Еклерчетата са изживяване, което трудно можем да опишем. Опасно вкусното трио – маскарпоне, шоколад и ядки – може да впечатли и най-капризния критик. А най-сладкото е, че споделяш всичко това с любим човек.

Виж още за любимата ни локация в Лозенец.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *