6 места и събития на прицел този уикенд – 16-18 декември

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

Този уикенд ти дава  последен шанс да купиш свежи подаръци от готини български автори. С коледен ентусиазъм и любов можеш да пообиколиш базарите и да набавиш всичко необходимо. Ако пък не си на шопинг вълна – отиди на креативна разходка до Inter Expo Center или мини през бар “Петък“, за да изпиеш едно-две, докато около теб върви алъшверишът.

MISH MASH FEST
ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, 10.00, THE RED HOUSE CENTRE

Oсмото издание на Mish Mash Fest: Xmas is coming e един шарен, усмихнат и коледен празник на оригиналните идеи, талантливите хора и добрия вкус. С участието на: Vintage Summer Fashion, Attitude157, MagdalenaAlex, Lalla by Zori Stoichkova, Raina Kosovska clothing, Gergana Dzingarova, Shopmyj, Beti hand mades, Pesh. Art, PIUMA D'ORO SHOES, издателство Рибка, Gancini, Soleil Cozy Home, Albena Djokova и много много други. Коледното издание на Mish Mash Fest ще подкрепи и фондация "Искам бебе" с благотворителен щанд.

АНГЕЛИ & ПРАСЕТА
ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, 11.00, СКЛАДА

Петото издание на коледен дизайн пазар „Ангели и прасета“ се разполага удобно този уикенд в „Склада“. Носи аромат на бор и мандарина, горчиво следобедно кафе, среща. Предлага нови вдъхновяващи открития, привлича любопитни погледи, търсещи естетическо преживяване и гарантира, че усмихнати ще отнесете със себе си частици от тези мигове, за да ги споделите с любимите в нощта на Коледа.

ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР
СЪБОТА, 10.00, РИМСКА СТЕНА

Тази събота фермерският пазар на Римската стена ще бъде по-шумен, по-весел и по-ароматен от всякога! Освен това той е и значително разширен и ще се простира от "челото" на пазара, откъм ул. „Христо Смирненски“ чак до сегашното му местоположение около Стената. Очакват се над 50 производителя и голяма арт зона, които ще те очакват чак до 16.00 часа със сезонни продукти, тематични работилници, топли напитки и още изненади.

СЛАДЪК ФЕСТИВАЛ
СЪБОТА, 10.00, SOFIA TECH PARK

Най-сладкото място този уикенд ще е София Тех Парк, където ще се случи първият Сладък фестивал за десерти. Освен всички лакомства, на които ще може да се насладиш, ще има и различни забавления – фокусници, игри за децата, шарен захарен памук и много други. Навън може да е студено и снежно, но тук са се приготвили с най- вкусното и ароматно греяно вино по специална коледна рецепта. Освен това и над 40 подбрани сладкари с всякакви десерти – от шоколадови торти до топли кроасани, от шарени макарони до вкусни ръчно изработени бонбони, ароматно кафе и интересни сладки коктейли – ще те очакват да ги уважиш.

ROBO LEAGUE
СЪБОТА, 10.00, INTER EXPO CENTER

Робо Лига България е платформа за развитие и обмен на идеи в областта на роботиката. Инициативата организира Националното състезание по роботика за четвърти пореден път тази година и изправя млади ентусиасти и опитни професионалисти пред предизвикателството да конструират и програмират сами автономни роботи, с които да вземат участие в разнообразието от дисциплини. Програмирай плановете си и ти за тази събота, насочи се към Интер Експо Център София и разбери още какви изненади те очакват в Робо предизвикателството на годината!

БИТАКА
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, 12.00, БАР ПЕТЪК

Второто издание на Битака е факт. Настроението е коледно, а датите – 17 и 18 декември. Начален час – 12, мястото отново е познатият ни бар "ПЕТЪК". Този път те са си извадили поука и ще светнат като коледна елха целия бар. Такава ще е и тематиката на това издание – с коледен дух и настроение. А пък и кой знае, може да си намериш подходящия тоалет за Коледа или Нова година. Идеята е, да се съберем, да продадем или купим, да се видим с приятели, да послушаме яка музичка и да се забавляваме.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *