Gift Guide за бяла Коледа

Венета от Edgy Cuts ни сподели как избира подаръци за празниците

0 коментара Сподели:

Блогът на Венета е постоянен източник на вдъхновение. Тя е майка за пример, с пънк минало и настоящо влечение към ексцентричния минималистичен дизайн. Вени ни разказва как избира подаръци за празниците и за силната й любов към бялото.

Сезонът на подаръците връхлита с бясна скорост още от ноември. Един през друг започват да се изреждат поводи за празненства и съответните главоболия около избора на подходящи подаръци. Преди да се впусна в шопинг обаче, събирам вдъхновения и надлежно ги подреждам в скрити Pinterest бордове. Започвам с идеите, които вече съм имала предходни години, но по някаква причина не съм реализирала, след което отбелязвам всички продукти, които близките ми са намекнали, че биха им се харесали.

Друга хитрина, до която прибягвам, е да наблюдавам какво подаряват самите те – хората почти винаги избират подаръци според своите предпочитания. Накрая, на базата на събрания материал, избирам лайтмотив на сезона – комбинация от цветове, материи, текстури, настроение, въздействие – и се придържам към него. Тази година съм на вълна бяло и краен минимализъм.

Своите модни подаръци в бяло можеш лесно да намериш в Shedd, като потърсиш по хаштаг  #бяло. Води си бележки – кое за кого, за какъв повод, откъде, цена, алтернативи и т.н., – за да не настане пълен хаос, когато настъпи моментът за пазаруване.

Няколко модни минути с Маги Джанаварова

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *