5 идеи за празничните събирания с приятели

Няколко идеи, с които гарантирано ставаш домакин на годината

0 коментара Сподели:

Зимният празничен сезон е вече тук, а с него и уханието на печени кестени, канела и топъл шоколад, пъстрите светлини и украси, приятните поводи за веселие и събиране с приятели. Ако обичайно ти си домакин на сбирките на компанията, предлагаме ти няколко идеи от ClubSmart каталога за още по-вкусни, топли и забавни моменти с твоите приятели и близки.   

ПРЕНОСИМ ГРИЛ
Барбекюто е един от най-бързите и апетитни решения, ако се чудиш какво да приготвиш за твоите гости. Но ако не разполагаш с подобен готварски кът в градината, можеш да си вземеш преносим грил. С турбо вентилатор и включени 4 батерии АА, този уред е достатъчно мощен и е готов да тества твоите грил умения 5 минути след включване. Скарата му от неръждаема стомана е лесна за почистване и поддръжка.

Освен това, тя е и достатъчно голяма, за да можеш да изпечеш наведнъж всички продукти за вечерята.

НАГРЕВАТЕЛ
Не е нужно напълно да зазимяваш двора през студените месеци. С един нагревател за външна употреба може да превърнеш градината през зимата в предпочитано място за глътка свеж въздух, където да поканиш гостите да се насладят на външната Коледна украса на дома ти. Нагревателят се предлага с 3 степени на затопляне според индивидуалните нужди и степен на защита срещу напръскване с вода и защита при накланяне, а регулируемата му височина достига до 2 метра.

BLUETOOTH КОЛОНКА
Какво е едно празнично събиране без музика? Ако имаш подготвен плейлист, с който да се погрижите за доброто настроение на гостите, но ти липсва озвучаване, най-лесното решение е Bluetooth колонка.

Може да я включиш към всяко смарт устройство, а изходната й мощност от 2W и работа от 6 часа на батерии ще гарантира музикалните поздрави да не спират цяла вечер. 

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОДЛОЖКА
Ако с твоите приятели обичате да прекарвате зимните вечери заедно вкъщи на по чаша топъл шоколад, електрическата подложка ще се впише великолепно в тази идилия. Тя е удобна и мека и е с калъфка от микро-фибър, подходяща за пране. Има 3 степени на температура, защита против прегряване и функция за автоматично изключване.

ИГРАЧКИ ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ
Спечели сърцата на твоите най-малки гости с плюшени играчки на любимите им героите от „Ледена епоха“ – Скрат, Сид и Бък. Освен за играчки, може да ги използваш и за забавна и закачлива декорация в дневната за повече усмихнати моменти вкъщи.  

Повече идеи за малки и големи подаръци за теб и любимите ти хора може да намериш в ClubSmart каталога на Shell. Не забравяй, че валидността на точките начислени преди три години изтича на 31.12.2016 г. 

Провери  баланса по твоята ClubSmart карта, както и броя на застрашените ClubSmart точки, и ги обмени сега – защото малките неща имат голямо значение.

Виж още предложения за повече сладки моменти вкъщи.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *