Bling-bling ефектът и как да го приложиш

Този сезон любимото ни число е много!

0 коментара Сподели:

И това важи главно за бижутата, които носим по нас. Пръстени, обеци, колиета си партнират по всевъзможни начини в името на разкоша и бляскавото излъчване, като моделите им са фантастични, смели и на поне няколко слоя върху аутфита ни. Трендът отдавна е завладял звездите и улиците на големите модни столици, а ние го заимстваме тази зима, за да вдигнем личния си стилистичен левел.

Защото, ако трябва да сме честни, това е тренд за истинските фешънисти, за тeзи, които не ги е страх да експериментират върху себе си, независимо в какво са се облекли. Всъщност и най-обикновеният калифорнийски сет, а именно топ и дънки, стои като нещо дълго премисляно и обмисляно, когато към него добавим бижута. Да живеят минималистичните решения в облеклото и многото бижута върху тях, които се превръщат в страхотно секси акцент, с подчертан афинитет към приключения и неочаквани случки.

Иначе, ако си спомняте, още през 1990 година Линда Еванджелиста носи целия арсенал от бижута на Chanel в една емблематична фотосесия, но днес поклоннички на блинг-блинг ефекта са Insta-момичетата Кендъл Дженър, Джиджи Хадид, Хейли Болдуин, Риана и още редица други от серията.

Те не чакат да дойде нощта, за да светят, и носят от глава до пети бижута 24/7, от изгрев до залез. С диаманти или без, от злато, сребро, платина, момичетата си играят с форми, материали и елементи, без да му мислят много-много, и точно тази безбрежност в избора прави тенденцията толкова любима. Даваме ти поле от снимки за вдъхновение, а след тях ще се познаваме единствено по блясъка!








Виж и още 6 тренда, родени на улицата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *