Hack The Menu

... или как разкрихме тайните на Ciccione

0 коментара Сподели:

Всъщност няма нищо толкова тайно, ако познаваш достатъчно хора, които идват в Ciccione, или си с една идея по-гъст с персонала. Но ако и двете зависимости не работят, ето ни и нас в ролята на най-добрия ти приятел, който винаги разкрива тайните на другите пред теб, защото ти има пълно доверие.

Става въпрос за непоказаното secret menu на вино-бара, което съдържа неофициална селекция от вкусни предложения, за които, ако не знаеш, едва ли би се сетил да поръчаш. Това са над 30 предложения, нелистнати в менюто, но истински градски легенди, които трупат слава единствено от уста на уста.


Повечето са измислени от самите клиенти и са неустоимо вкусни, като си позволяваме да споменем нашите любими – джолан, печени картофки, моцарлен хляб, брускети алиталиана и коктейл Алмфи, които всеки път ни вкарват в зоната на емоционален комфорт и ситост.

Защото е някак вълнуващо да знаеш нещо, което другите не знаят. Чувстваш се някак по-вътрешен, по в нещата. И всеки път не пропускаш възможността да ти е вкусно. Ама някак по-специално вкусно…



Гарантираме ти, че няма да откриеш по-свежи предложения от тези на Ciccione и неговия управител Вълко, който с огромно старание се грижи за разширяването на менюто, подбирайки само най-пресните продукти, които да ти поднесе, аранжирани с много любов. Заради специалната система на съхранение на вино Coravin можем да гарантираме, че и божествената напитка винаги ще е с перфектен вкус и аромат. Този иновативен уред, е снабден с игла от медицински клас стомана и позволява да налеете чаша вино, без да нарушавате цялостта на тапата по какъвто и да е значим начин. Крайният резултат е, че можеш да се насладиш на чаша вино днес, след това да се върнеш, за да изпиеш втора от същото след седмица и да се сетиш за трета след месец…
 

Виж къде бихме прекарали още есента освен в прегръдката на Ciccone

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *