СЪБИТИЯТА С ВХОД СВОБОДЕН ПРЕЗ АВГУСТ

Какво да правиш в горещите дни, ако на море не си

0 коментара Сподели:

СОФИЯ ДИША
(7, 14, 21 и 28 август)

Както всяка година едно от най-свежите неща през лятото ще бъдат августовските недели и фестивалът „София диша“. Къде да ги намериш? От 7 до 28  те ще са по софийските улици в тази последователност: „Денкоглу“, „Московска“, „Александър I“, „Стамболийски“. Какво да очакваш там? Изложби, игри, непознати храни и напитки, авторски произведения и дизайнерски дрехи. Повече информация можеш да намериш на сайта на събитието.

МЕДИТАЦИЯ
(14 август)

Ако пък решиш да подишаш в парка, присъедини се към организираната групова медитация. Събитието обещава тишина, блаженство и намиране на вътрешен мир, така че отдели си малко време за себе си. За да откриеш часа и мястото на срещата, погледни тук.

ТАНЦИ
(13 и 27 август)

Освен за душата си можеш да се погрижиш и за тялото си с програмата „Танцуваща София“, която от юни насам учи малки и големи на какви ли не танцови практики. През август нещата се случват в ОКИ „Красно село“ и Бизнес парка, а танците ще са народни и съвременни. Тук можеш да видиш повече.

РЕГЕ
(7 август)

В случай че вече си развил танцовите си умения и тренировки не ти трябват, можеш да покажеш какво умееш на слънчевата реге неделя в Маймунарника. Партито започва в следобедните часове и продължава до ранните на понеделник, а тук можеш да потвърдиш присъствието си.

КИНО
(2,4, 9 и 12 август)

Вече те запознахме със страхотната инициатива Блок кино. През август прожекциите продължават с пълна сила, а филмите, с които ще можеш  да обогатите лятната си вечер, са „Източни пиеси“, румънската копродукция „Защо аз?“ и фестивалният фаворит „Урок“. Програмата на Блок кино можеш да следиш на сайта им.

Виж още една алернатива за летни вечери.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *