6 ТЕНДЕНЦИИ, В КОИТО СМЕ ВЛЮБЕНИ ТОВА ЛЯТО

Колкото по-малко дрехи, толкова по-добре. Освен ако не са от тези...

0 коментара Сподели:

Сезонът навлезе в разгара си, а ние се любуваме на няколко модни тренда, които няма как да не споделим с теб. Ето ги и тях:

РАЙЕТАТА

Обличаме се смело в райета, които са един от нашумяващите трендове този сезон.
Вертикални, хоризонтални или микс? Харесваме ги всички. Съчетани правилно, могат да създадат перфектната визия за парти, работа или просто кафе с приятели. Не са натрапчиви, но със сигурност ще те откроят в тълпата. Най-сигурният избор? Заложи на топ или панталон с вертикални райета – издължават фигурата, а и са стилни.

РОКЛЯТА КАТО РИЗА

Как да не харесва човек модните дизайнери? Това лято ни улесниха до такава степен, че си имаме любим тренд – дългите ризи, които можем да носим като рокли. Първо: удобни са. Второ: елегантни са. Трето: идеални са и за работното място. Четвърто: практични са. Да продължаваме ли още?

ЦЕЛИТЕ БАНСКИ

Смеем да твърдим, че целите бански са дори по-секси от половинките, а има и толкова разнообразни модели… Буквално са превзели абсолютно всеки европейски (а и не само) плаж, а любимите ни кинозвезди също са в крак с тенденцията. От нас едно предложение – широкополите плажни шапки, да – страхотен тандем са заедно!

БОМБЪР

Не пропускаме и факта, че този сезон носи със себе си и буреносни дни, а морският бряг пък става доста непредвидлив, особено нощем. В тези моменти наметваме по едно яке тип бомбър, което харесваме особено много напоследък. Защо ли? Изглеждаме добре в него, а и се връзва идеално с кецовете, които не спираме да носим постоянно. Да живеят спортните препратки в ежедневието!

ГОЛИ РАМЕНЕ

Да покажеш малко плът винаги е печеливша стратегия. Елегантен вариант за това са дрехите, които позволяват на раменете ти да са на показ. А за лятото редица дизайнери създадоха колекции, включващи рокли и топове, които подчертават именно тази част от женското тяло по нежен и изтънчен начин. Ние сме на денимова вълна, но ти избери твоята материя и цвят и се наслаждавай на слънчевите лъчи на воля… все пак е август! 😉

ТЕНИСКА ПОД РОКЛЯТА

В първия момент се изненадахме, но на втори прочит този тренд се оказа повече от интересен. Странна комбинация е и определено не отива на всеки, но е идеалният пример за това, че можеш да смесиш нещо много елегантно с нещо стилово противоположно като тениската.

Виж още цветни идеи за забележителен летен аутфит.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *