В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 22-24 ЮЛИ

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

Нищо не ни крепи повече от мисълта, че уикендът е летен, а прогнозата е слънчева във всеки един аспект! Задължителните юлски занимания са налице + един емблематичен арт фестивал, ново комедийно шоу и т.н. Ние селектирахме, ти си набелязвай!

А ЕДНО ВРЕМЕ КАКВО БЕШЕ
ПЕТЪК, THE COMEDY CLUB SOFIA, 21:00 ЧАСА,  10/8  ЛЕВА

Носталгията тресе хората, животните и рекламната индустрия, а сега пропълзява и на сцената на The Comedy Club Sofia. Тук говорим за онази носталгия, която ще те докара до сълзи, само че от смях. Заповядай да закриеш седмицата с няколко серии без повторения упражнения за коремни мускули. Тренировката по смях я води Иван Кирков. Това е първото издание на представлението, така че опашка за билети вече има. Съветваме да си го спестиш и да поръчаш онлайн тук. Хвърли едно око и на страницата на събитието.

APERITIVO В ГРАДА: BACK TO GREEN!
ПЕТЪК, ЮЖЕН ПАРК, ЗАД МУЗЕЙ ЗЕМЯТА И ХОРАТА, 18:00 ЧАСА

Добре, че има хора като организаторите на Aperitivo в Града, защото благодарение на тях оцеляваме в столицата  през лятото една идея по-лесно. Сборен пункт за релакс и пристрастени към залеза хора, чието естествено продължение на ръката след края на работния ден е запотена бутилка бира или нещо лекоалкохолно и силно разхлаждащо. Всеки е добре дошъл с нещо хоуммейд за хапване, а уменията на престрашилите се по петанг, федербал и йога ще бъдат проверявани и поощрявани. Ако се случи да си забравиш позитивния вайб в офиса, гарантираме, че ще има кой да ти услужи. Събитието е тук.

180° – LABORATORY FOR INNOVATIVE ART 2016
23-29 ЮЛИ, VIVACOM ART HALL, FABRICA 126 И GOETHE-INSTITUT BULGARIEN

180° винаги е било синоним на една различна перспектива за нещата и в този случай няма изключение. Ако все още се чудиш, 180° е алтернативата за млади артисти, които искат да се отдалечат от правилата в изкуството и да развият своите иновативни идеи. Фестивалът тази година ти дава опцията да избираш между разнообразни по стил събития и застъпените в изкуства. В програмата са включени освен концерти, пърформанси и музикално-театрални спектакли, няколко театрално-танцови работилници с професионалисти и любители, конкурс за късометражни филми и архитектурна и фотографска изложба. Виж кои са гостуващите артисти и програмата тук.

VINTAGE GARDEN PARTY
НЕДЕЛЯ, ONCE UPON A TIME BIBLIOTEKA, 15:00 ЧАСА

Липсваше ни миналогодишната неделя идилия в Докторската градина край символа на софийските летни градини – Once Upon a Time Biblioteka. Винтидж гардън партитата с базар, музика, шарени одеяла, хапване и пийване станаха такава традиция, че за тях наистина  може да се разкаже с „Имало едно време…“. Можеш да си викнеш и едно TaxiMe с 2 лева отстъпка, ако не знаеш как да стигнеш. Събитието е тук.

ДЕГУСТАЦИЯ НА КАФЕ
СЪБОТА, DABOV SPECIALTY COFFEE, 10:00-12:00 ЧАСА, 25 ЛЕВА

В събота сутрин имаме нужда от много неща, но те винаги започват с кафе. Заповядай да опиташ разнообразие от вкусове и аромати, които ще променят представата ти за черната напитка. Имай предвид, че местата са ограничени и е необходимо предварително записване. Събитието е тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *