В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 8-10 ЮЛИ

Кратък to do list за идните дни на софийска земя

0 коментара Сподели:

Не е важно дали си на морето или не, важното е да можеш да се забавляваш подобаващо, независимо накъде си се ориентирал географски. Правим кратък to do list за идните дни на софийска земя, за да не скучаем и секунда под слънцето.

SUMMER SWING NIGHT
ПЕТЪК, 20.00, МАЙМУНАРНИКА

Парти под открито небе, разбира се, че това е първото, което ще ти предложим. Става въпрос за едно от малкото алтернативни събития в София, където не е важно дали можеш да танцуваш или не – важното е да можеш да се забавляваш. Срещата е към 8, а около 9 вечерта започват танците на групата. Краят не му се вижда, така че Vive Le Swing!

КАРЪЛ – ЛЯТНО КИНО СОАРЕ
ПЕТЪК, 21.00, GRAND HOTEL SOFIA

Следващите два месеца Гранд Хотел София ще се превърне в място за ценители на киното,или иначе казано – Лятно кино соаре. По време на киновечерите в Гранд Кафе ще можем да гледаме филми със специално кино меню под открито небе, като този петък честта да открие сезона се дава на нетипичната любовна история „Каръл“. Заслужава си да видите какви ги вършат страхотните Кейт Бланшет и Руни Мара.

КРИКЕТ И ПАКИСТАНСКА КУХНЯ
СЪБОТА, 10.00, БОРИСОВА ГРАДИНА (между слончето и езерото с лилиите)

Кога, ако не събота сутрин ще си готов за крикет? Доайенът на крикета в България Саиф ур Рехман организира безплатна въвеждаща тренировка, така че скачай от леглото по-рано, за да научиш  правилата на втория най-популярен спорт в света. След тренировката ще можеш да отдъхнеш и опиташ автентични пакистански храни и напитки от Punjabi Food. Саиф е подготвил традиционен ароматен чай масала, нахутени сиропирани топчета ладу и хрупкава вегетарианска самоса.

You are the GIN to my TONIC
СЪБОТА, 19.00, СПУТНИК

Не че ни трябва причина да посещаваме това място, но тази събота е просто задължително присъствието на отворената демонстрация на чудатости и прекалено добър вкус, които ще се случат в „Спутник“. На борда ще са необичайното и Hendrick's Gin, с които ще акостираме заедно някъде около парка „Заимов“ чак към 11 часа.

ВИТОША ЛЕТЕН ФЕСТ
НЕДЕЛЯ, 10.30, ХИЖА „МОМИНА СКАЛА“

Второто издание на Витоша Летен Фест включва планинско колоездене, планинско бягане и кратък туристически поход и е чудесен начин да направиш неделята си повод за спортна гордост. Освен 20 км трасе за планинско колоездене и 12-те км, които ще трябва да преминат бегачите, организаторите са приготвили и няколко нови дисциплини, сред които теглене на въже и състезание по най-бързо разпъване на палатка. Никога не се знае, може пък в това да ти е силата.

СПЕЧЕЛИ СИ ПОКАНА ЗА KAVATSI BEACH FESTIVAL

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *