НЕ БЪДИ КАРЪК, СПЕЧЕЛИ БИЛЕТ!

Раздаваме три двойни покани за 'Каръци' на Ивайло Христов

0 коментара Сподели:

Третият пълнометражен филм на Ивайло Христов е черно-бял, но носи най-цветното усещане, което можеш да видиш тези дни по кината. Кастът е безкомпромисен – включва имената на Елена Телбис, Ованес Торосян, Деян Донков, Георги Гоцин, Пламен Димов, Ненчо Илчев, Кристина Янева, Стоян Алексиев.

Основната сюжетна линия разказва за турнето на група музиканти, за които думата “каръци“ придобива съвсем нови измерения. Разбира се, имаме изгаряща любов, без която не може, и един вагон комични ситуации. Дотук звучи познато, но се подготви за нещо съвършено различно, което (забележи) ще ти върне надеждата  в това, че нищо не е способно да убие из основи най-ценните човешки качества – да обичаш,  да помагаш и да бъдеш.

via GIPHY

 

„Каръци“ се украси и с няколко награди. По-конкретно взе голямата награда „Златен Георги“ на Международния кинофестивал Москва 2015 и тези за Най-добър филм; Най-добра женска роля; Награда на публиката, на „Златна роза“ 2015.

via GIPHY

 

Ние пък ти даваме възможност да спечелиш три двойни покани. Ето как

Отиваш на Фейсбук страницата ни.
Споделяш публично някое от gif-четата с кадри от трейлъра (за да можем да те проследим). Тоест, споделяш го от нашия пост.
Следиш дали си спечелил в деня на премиерата – 29 март, отново на нашата Фейсбук страница или чакаш да ти пуснем съобщение.

Теглим трима печеливши на случаен принцип. Мисли позитивно, не бъди карък!

СПЕЧЕЛИ ОЩЕ С GO GUIDE И FASHION DAYS

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *