СМЕНИ СИ КОЖАТА С SHEDD

Buy. Wear. Shedd

0 коментара Сподели:

Buy. Wear. Shedd.

Или с други думи, можеш да дадеш втори шанс на дрехите, които вече не носиш, само с един клик. Приложението Shedd е вече тук и е напът да промени пазаруването на дрехи, обувки и аксесоари завинаги.

Вече няма нужда да изпитваш вина след импулсивни покупки в мола, защото лесно можеш да продадеш всяка дреха или аксесоар, който вече не харесваш. Shedd e първото по рода си мобилно приложение, изцяло посветено на модното пазаруване. Дигитално пространство, без аналог, което e място за среща на ценителите на модата, български дизайнери и световни брандове, нови, както и употребявани дрехи, обувки и аксесоари. 

Shedd обединява всичко, свързано с модата на едно място и прави споделянето на обява и намирането на желаната дреха или аксесоар много лесно. Интуитивният и красив дизайн на приложението се доближава до този на социалните мрежи, а обявите се публикуват с кратки описания и хаштагове. Ако търсиш конкретна марка, към която имаш предпочитания, можеш да откриеш всички артикули с конкретен етикет, само като сложиш името на марката след диез. Абе, всичко изглежда като Instagram, само че тук кадрите са на дрехи и са насочени към техните ценители.

За първи път Shedd е достъпен за даунлоуд за потребителите в Дубай през 2015 г. Меката на модата е първата държава, където Алекс Хътли и Тарик Забиан, създателите на приложението, стигат до извода, че ръстът на модната индустрия в комбинация с високия интерес към онлайн пазаруването и социалните медии, определят нуждата от единно място, където дизайнери и потребители да срещнат интересите си.

Shedd можеш да свалиш безплатно от Apple App Store и Google Play Store и да започнеш веднага да обръщаш изоставените в гардероба дрехи и аксесоари в пари.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *