#BEORIGINAL И ОТИДИ В ДЪБЛИН

Намери духа на Свети Патрик на пет парти локации

0 коментара Сподели:

В деня на Св. Патрик Jameson и хората замесени в състава на най-мекото уиски празнуват своя патрон. А ние заедно с тях празнуваме  силата на ирландския дух и характер, който се носи из целия свят.

Свети Патрик не е просто празник на Ирландия, но също и на хората, които обитават тази малка страна. Тази година инициативата на Jameson, #BeOriginal окуражава хората да забравят за всички конвенционални начини на празнуване и да посрещнат 17-и март по свой собствен начин. Типично по ирландски, този празник е отворен за целия свят, а в София ще празнуваме на повече от едно място, разположено на картата, защото за нас това е празник за отношението към живота, а не към определено място. Празнувай и ти Св. Патрик по своя начин и го покажи с хаштагове #Jameson и #BeOriginalBG във фейсбук или инстаграм. Печелившите, които ще са 3-ма, ще отидат другата година в Дъблин на 17 март, за да отпразнуват Свети Патрик там на място благодарение на Jameson.

Бъди различен и след залез слънце се разходи по емблематичната улица „Витошка“ в посока НДК. Сигурни сме, че ще забележиш зеления цвят.

Там компания ще ти прави и сериозното уиски, което не възприема себе си прекалено сериозно.

От години фамилното мото на бранда е Sine Metu, което присъства на всяка бутилка. Sine Metu означава „Без страх“ и олицетворява духа на марката.

Това е бил и стандартът, според който Джон Джеймисън е живял, работил и създал своето уиски. През 1780 година той изоставя комфортния си живот в Шотландия и заминава за Дъблин, където отваря дестилерия. Без страх, той решава да направи нещо ново, в нов град, с нови хора, от които ще зависи. В Jameson продължават да вярват в тази идея и до днес.

Вдъхновяват се от хората, които остават верни на себе си. От онези, които са позитивни и небрежни, но стъпили здраво на краката си, от онези, които обожават да откриват и изследват нови неща. Sine Metu (Без страх) не насърчава безразсъдните действия или свободата да правиш, каквото си поискаш, без зачитане на последствията, не е за живота на пълни обороти на всяка цена. Когато в Jameson говорят за „Без страх“, те си представят живот с открити емоции и кураж пред обществото. Всеки от нас понякога го е страх от срещата с нови хора или откритието на нови места, от това да показваме емоциите си и да позволим на околните да ни видят такива, каквито сме. Но само, когато го направим, ние намираме и изживяваме истинското великолепие, което е точно пред нас.

Sine Metu – Страхувай се по-малко. Живей по-пълноценно.

Sine Metu означава смело да се откриеш за живота и хората.

Sine Metu означава да свалиш преградите и да не се възприемаш прекалено сериозно.

Sine Metu означава да приемаш непознатите, превръщайки странници в приятели, отказвайки да се криеш в зоната си на комфорт.

Sine Metu означава да зарежеш сигурността на рутината и навиците и да създадеш нов, обогатяващ опит.

Sine Metu означава да останеш верен на себе си, да защитиш нещата и хората, които обичаш, да прегърнеш това, което наистина има смисъл в живота.

Sine Metu означава да се страхуваш по-малко, за да живееш по-пълноценно.

Нека всеки от нас си постави за цел да допусне нещо ново да се случи в живота му в близкия един месец. Да го направим без страх, за да живеем по-пълноценно. Ако имаш нужда от конкретна дата, предложението на Jameson e 17-ти март -Денят на Свети Патрик. Това е предложението, на което и ние няма да устоим, ще се видим там!

JAMESON ПРЕДСТАВЯ: DIRECTOR'S CUT С ВИКТОР ЧУЧКОВ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *