GO FOOD & DRINK AWARDS 2015

Кои са най-добрите барове и ресторанти за 2015-та

0 коментара Сподели:

Кои са най-добрите барове и ресторанти за 2015-а?

След цяло десетилетие обикаляме града в търсене на най-добрите барове и ресторанти някак естествено ни се роди идеята в края на 2015-та да теглим  чертата и да селектираме любимите ни места.

Във Food & Drink маршрутите през изминалите месеци ти селектирахме местата за пица и паста, бургери, кафе, суши, коктейли, bbq & grill, морска храна, вино и др. Смятаме, че е важно всеки от тях да получи добра дума за свършената работа, да бъде отличен със стикер с нашето лого и така да маркираме топ локациите в града. Тъй като във времето с теб сме се стиковали вкусово, ние ще номинираме тези места, а ти ще гласуваш за най-доброто от личен опит.

Вярваме, че това е обща кауза и така всъщност помагаме на бизнеса. Нашият фийдбек е важен и ще повиши нивото на конкурентност и обслужване. Кампанията ни стартира едновременно в списанието и в специалния ни сайт, на който може да дадеш своя глас. За да те мотивираме допълнително, а и за да затворим кръга – ние, вие, те, ще ти подарим 80 ваучера за консумация на стойност 50 лв. в едно от заведенията + премиум награди – 5 Samsung Galaxy S6 EDGE в комплект с GEAR VR.

Влез  в нашия специален сайт и гласувай за любимите си барове  и ресторанти.
Защото е важно да отличим най-добрите в бизнеса.
Защото така им се отблагодаряваме за положените усилия, а и ги мотивираме да продължават да се развиват и да променят облика на София.

ГЛАСУВАЙ ТУК!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *