В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 25-27 ДЕКЕМВРИ

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

„ЧАЙКА”
НЕДЕЛЯ, ТЕТАТЪР АЗАРЯН, 19:30 ЧАСА

Тази неделя ни звучи като почивка и хубава постановка. Ако и ти си на същата вълна, то препоръчваме „Чайка” в театър „Азарян”. Билети може да намериш на билетния център на НДК, а повече информация тук.

JAZZ, WINE AND ITALIAN FOOD
СЪБОТА, LA BOTTEGA, 19:30 ЧАСА

Ако искаш Коледата наистина да ти е весела, то те каним в La Bottega в събота вечер, където ще слушаш готин джаз, ще хапваш страхотна италианска храна и ще се насладиш на хубаво вино и приятна компания. Чакаме те там! За повече инфо кликни тук.

КОЛЕДНА ВЕЛОРАЗХОДКА
ПЕТЪК, ЕЗЕРОТО „АРИАНА”, 20:30 ЧАСА

 

Ако и ти си ентусиаст и запален по велосипеди, особено на Коледа, то ние ти препоръчваме да се присъединиш  към велосипедната разходка, която започва при езерото „Ариана”. Безплатно е, забавно е и със сигурност ще те стопли в навечерието на Коледа. За повече инфо влез тук.

НЕ!МИНАР: КАК ДА ВЗЕМЕМ ПАРИТЕ НА ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРА С ДОСАДНИ СЪБИТИЯ?
ПЕТЪК, НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“, 18:30

Ходи ли ти се на забавен семинар, на който ще се бъбри за нещата от живота? То тогава те каним на семинара в националния стадион „Васил Левски“, където Стефан Великов и Самуил Петканов ще ти дадат акъл в апокрифен семинар как да спечелиш пари, предлагайки по помпозен начин ирелевантно, семпло, невярно и досадно ноу-хау за нещата от живота като любов, здраве, приятелство, бизнес, политика и футбол. Виж повече тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *