В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 18-20 ДЕКЕМВРИ

Какви да ги вършиш в София през следващите дни?

0 коментара Сподели:

Уикендът е тук, като тази седмица ни предлага алтернативи от всякакво естество #goweekend!

Обичаме уикендите, особено тези, през  които има голямо разнообразие от „нещо за правене“. Тази седмица ти предлагаме кино, коледни базари, благотворителност, приказки и среща в парка с ДОГЛАР. Реши какво ти се прави, а междувременно виж нашите предложения за fun уикенд.

FUTURE SHORTS
НЕДЕЛЯ, ДОМ НА КИНОТО, 19:30 ЧАСА

Искаш ли да се потопиш в света на 8 души от цял свят и да се запознаеш отблизо с тяхното ежедневие? То тогава те каним в Дом на Киното в неделя вечер, където ще бъдат прожектирани осем късометражни филма, чийтосюжет ракрива днешния ден на човека, изпълнен с разнородни емоции, които ти обещаваме, че ще те докоснат! Запознай се с програмата на Future shorts тук.

КОЛЕДЕН БАЗАР ЗА ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ , МАГАЗИН VINTAGE STEREO, 11:00 – 18:00 ЧАСА

Коледа вече чука на вратата, а повечето от нас не са успели да купят коледни подаръци. Ако и ти си един от тези много ангажирани хора, които все чакат почти последния момент, но искат да купят нещо оригинално – то ние ти препоръчваме да се отбиеш до Коледния базар за грамофонни плочи, където може да намериш страхотни попадения за теб и твоите и приятели. Заповядай в магазин Vintage Stereo на бул. Витоша 1 и ако искаш повече инфо кликни тук.

ЗАКРИВАНЕ НА ИЗЛОЖБАТА НА СДРУЖЕНИЕ „ИЗКУСТВО В ДЕЙСТВИЕ“ – "25 АВТОРСКИ АРТ АЛТЕРНАТИВИ"
ПЕТЪК, МУЗЕЙ ЗА СЪВРЕМЕННОТО ИЗКУСТВО, 18:30 ЧАСА

Воала! Петък е и ако още нямаш планове за довечера ти обещаваме голяма доза креативност и забравление в Музея за Съвременното изкуство. По случай официалното закриване на изложбата, организаторите са ни подготвили 25 кратки акции, които ще бъдат импровизирани, както и видео-пърформънси, заснети от различни точки на света послучай хепънинга. Любобитно ли ти е какво ще видиш?

TRIFTSHOP CHRISTMAS BAZAR
НЕДЕЛЯ, 12:30 – 18:00 ЧАСА

Искаш ли да направиш добро преди Коледа и да застанеш зад каузата „Аз Мога“? То тогава горещо ти препоръчваме да отидеш на TRIFTSHOP CHRISTMAS BAZAR, където ще можеш да се запознаеш с творчеството на деца, лишени от родителски грижи и да си купиш еко-чанта, направена изцяло от тях. Ще има готина атмосфера, звезден прах и яки чанти! Локацията ще бъде обявена на страницата им.

DOGLAR СРЕЩА В ПАРКА
НЕДЕЛЯ, ПАРК ЗАД CCS, 14:00 – 16:00 ЧАСА

Тази седмица се състоя официалното launch party на новото ни любимо приложение – DOGLAR. Чудиш се за какво иде реч? Веднага обясняваме – аппът ще ти съдейства, ако искаш да споделиш разходката на твоя любимец с друг кучепритежател, търсиш сродна душа за четирикракия ти приятел или искаш да обмениш опит с опитни стопани на кучета от същата порода или друга. Всичко това и още можеш да научиш на неделната DOGLAR среща в парка. Чакаме те в парка зад CCS (място на срещата и отправна точка за разходка из парка е градинката зад музей "Земята и хората").

ПОЩЕНСКА КУТИЯ ЗА МЕЖДУЗВЕЗДНИ ПРИКАЗКИ
НЕДЕЛЯ, SOFIA LIVE CLUB, 19:00 ЧАСА

Предстои поредното събитие, организирано от нашите приятели от Пощенска кутия за приказки. Тази Неделя в София Лайв Клуб те очаква гарантирана страхотна атмосферта, готини хора и най-вече яки приказки! Вземи другарче под ръка и си организирайте забавна неделя вечер в клуба, където ти обещаваме, че ще си тръгнете вдъхновени. Входа е свободен, и повече за събитието може да научиш тук .
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *