ПИСНАЛО МИ Е ОТ КОЛЕДНИ ПЕСНИ

Забрани клишетата и празнувай с римейковете на коледните класики, вдъхновени от Jack Daniel’s

0 коментара Сподели:

Тази година Коледата без писналите ни до болка коледни песни е възможна! Колкото и силно да го искаш, понякога имаш нужда някой да те вдъхнови да строшиш рамките и това в случая е Джак Даниел.  Той знае как да прави нещата по различен начин и историята му е доказателство за това. Със сигурност празниците са предизвикателство да бъдеш себе си без клишета и предварително начертани рамки… но и без това Джак никога не е вършил нещата по лесния начин.

Ако искаш да оставиш собствен отпечатък върху хитовите коледни тракове, добави свое послание преди началото на клипа тук. А вдъхновението? То е малко по-надолу.

Музикантите, които се захванаха с нелеката задача да пречупят добре познатите „Jingle Bells“ и “We Wish You a Merry Christmas” през своя поглед и партитура, са специално създадената група The Jacks, сред които меломаните ще разпознаят гласа на Нуфри. И за да е всичко напълно свободно от клишета, екипът на Иван Москов засне алтернативни клипове към парчетата без типичните коледни визии.

Зарежи изтъркания захаросан ентусиазъм и го направи, както ти идва отвътре. Защото най-добрият начин, по който да празнуваш празниците, е твоят собствен. И Джак знае това най-добре.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *