СЪБЕРИ ПАРЧЕТАТА ОТ ПЪЗЕЛА НА ABSOLUT REINVENT

Колаборации между артисти преобразяват нетрадиционни пространства с арт инсталации. Ти сглобяваш посланието.

0 коментара Сподели:

За нас няма такова понятие като „скучно ежедневие“ по простата причина, че винаги сме информирани къде предстои да се случи нещо вълнуващо. Този сезон Absolut отново изскачат с блестящо хрумване, което ще те въвлече в серия от арт събития и ще те държи в напрежение до последно.

Новата платформа Absolut Reinvent преоткрива градския живот чрез преобразяване на седем изненадващи пространства заедно с някои от най-активните български артисти. Серията от седем събития ще вдъхне нов нощен живот на места, които познаваме с тяхната стандартна дневна функция.

Чрез поредица от уникални арт проекти, създадени специално за случая и мястото, постепенно ще бъде изградена арт инсталация с едно финално общо послание, създадено от работите на всички участващи творци.

Творческите проекти са част от пъзел от послания. Всяко събитие ще разкрива по една ключова за философията на Absolut Reinvent дума, като парченцата ще бъдат сглобени в края на серията от нестандартни случки. Проектът е вдъхновен от супер успешната концепция Transform Today, в рамките на която артисти преобразиха себе си и средата, в която живеят и работят.

Очаквай коктейл от музика и изкуство, който ще трансформира не само средата около теб, а и самия теб.

Вече се чудиш къде ще е първото събитие и как да получиш покана за него, нали? От теб се иска да си поръчаш някой от специалните Absolut Reinvent коктейли, които ще се предлагат в мрежа от партньорски заведения във всяка от седмиците преди събитията. Заедно със специалното питие можеш да получиш код, с който да се регистрираш онлайн заедно с още двама приятели.

Следи Facebook страницата на Absolut за повече информация и очаквай скоро повече детайли за първото Absolut Reinvent събитие.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *