ЛЕТНИТЕ ТИ ИСТОРИИ СТАВАТ БИЛЕТA ТИ ЗА СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО

"Загорка" те предизвиква: Отвори си бира, налей си плажни истории. А ние добавяме: Спечели 7-дневно пътуване с яхта

0 коментара Сподели:

Как гледаш на идеята след лято пак да следва лято? А да чакаш октомври с нетърпение не само заради юлските моменти на адска жега, а защото точно тогава те очаква 7-дневна почивка на яхта под топлите средиземноморски лъчи? Не, това не е химера, а напълно реални планове, които очакват някой като теб.

Преди няколко дни стартира онлайн платформата, която до 31 август ще събира най-неочакваните и забавни плажни истории от лятото. Под наслова „Отвори си бира, налей си плажни истории” всеки ще може да качи свое видео на www.zagorka.bg. Така ще има възможността да се бори за голямата награда – 7-дневно пътуване с яхта само за двама в Средиземно море.

И понеже наистина е време за нещо специално, освен голямата награда потребителите ще могат да спечелят още GoPro камери и селфи стикове.

Ако идеята те кефи, но просто не знаеш как да започнеш, на онлайн платформата можеш да откриеш още съвети и вдъхновение за това, как да създадеш своята видео плажна история. Там ще бъдат качени 4 специално заснети видеоклипа с едни от най-известните и неподражаеми лица на телевизионния екран. Те ще разкажат кои са 4-те сигурни начина човек да изживее истински незабравимо лято и да сбъдне поне една от летните си мечти.

По време на кампанията „Отвори си бира, налей си плажни истории“ по най-посещаваните морски курорти и къмпинги ще обикалят и специалисти в създаването на незабравими плажни истории, които ще дават полезни съвети и препоръки на желаещите да се включат във видео предизвикателството. От 1 август екипите ще обиколят най-горещите точки на южното ни Черноморие: Созопол, Несебър, Градина, Смокиня, Каваци, Лозенец, Китен и Приморско. Оглеждай се. Като нищо ще попаднеш измежду тях.

Съвсем скоро ще бъдат обявени и останалите активности, част от кампанията, които предстои да се случат на неочаквани места и в неочакван формат не само по морето. Така че, дори и да си в София, не си застрахован от приключения.

Намери си муза – някоя изгора с шоколадов загар или приятелите ти, които пият по 5 Загорки само като за начало – няма никакво значение! Важното е да се пробваш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *