ДА ТИ ПАДНЕ СМАРТФОН ОТ КОСМОСА

Спечели елегантния HTC One M9, опознай Космоса с играта на HiComm

0 коментара Сподели:

Хюстън, нямаме проблем, защото HiComm раздава подаръци!

Става дума за страхотния HTC One M9, на който сме сигурни, че никой не би отказал да е новият собственик. Достатъчно е да участваш в новата игра на HiComm и HTC – „Покори Космоса“. В нея ще се наложи да се справиш със специално подбрани космически постижения, по-стари и по-нови, и ще можеш да дадеш собственото си мнение na game.hicomm.bg за това, кое от тях е най-значимо.

Просто трябва да ги подредиш от едно до шест (чрез влачене с мишката) според тяхната важност, регистрираш се и вече си част от лотарията за наградата. Засичахме – отнема около минута!

Ако пък смяташ, че най-значимото космическо постижение не е сред изброените, даваме ти възможността да предложиш свое собствено! Няма значение кога се е случило, а само да е значимо за човечеството. След края на играта най-интересните предложения ще бъдат събрани в специален материал, който ще излезе в hicomm.bg.

И за финал – можеш да увеличиш шансовете си за успех, като поканиш свои приятели, които да участват в играта.

Всеки път, когато трима, поканени от теб участници, се включват, името ти се записва втори път в списъка с регистрирани потребители.

Ако искаш да покориш Луната и да запишеш собственото си постижение – супер! Само гледай да си се върнал на Земята до 31 юли, защото тогава приключва играта.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *