РАЗХОДКА ТЕ ОТВЕЖДА НА ЛЕГЕНДАРНО ПАРТИ

Ослушай се и спечели билет или meet & greet пас за Deep Dish

0 коментара Сподели:

София непрекъснато се променя, а с нея и парти сцената. Интересни локации, още по-интересни музикални събития, а понякога – и интересен начин да спечелиш билети за тях. А ти знаеш, че можеш да разчиташ на Heineken да ти даде по нещо и от трите.  

На 5 юни Deep Dish идват за пръв път в България, но сме сигурни, че няма да е за последно. Дестинацията е летището. Може би защото дуото иска да започне с партито още с пристигането си или пък защото събитието, подобно на полет, не е добре да бъде изпуснато.

Понеже парти настроението е най-важно, Heineken ти предлага да го създадем от по-рано. На разположение са два музикални борда в центъра на София, с които да започнеш подобаващо. Всичко, което трябва да направиш, е да включиш слушалките си на обозначеното място. Виж как да го направиш.

Посети борда на бул. „Янко Сакъзов“ и ул. „Кракра“ или този на бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „6 септември“ и до 3 юни се ослушвай за партито, за да спечелиш билет или meet & greet пас за него. Влизаш в Twitter, туитваш кода, който чуваш към @heinekenbg, добавяш хаштаг #heinekenairborn и си официално в играта. Дай воля на парти духа си.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *