НЕЛИ ГЕРОВА СПЕЧЕЛИ ЧИСТО НОВ NISSAN X-TRAIL ОТ BULGARIA MALL

Късметлийката ще замени трамвая с "медения" Nissan

0 коментара Сподели:

Нели Герова е късметлийката, която си спечели чисто нов Nissan X-TRAIL от Bulgaria Mall. Дамата научава за добрата новина през вечерта на 5 март, когато се прибира от работа с трамвая, като любезно игнорира първото обаждане от екипа на Bulgaria Mall. При последвалото 30 мин. по-късно повторно обаждане се замисля, че случващото се може и да е истина.

При срещата си в Bulgaria Mall на следващия ден Нели окончателно се уверява, че е късметлийка и че вече ще прекосява града с колата в меден цвят, която видяхме от рекламите с Миленита.

Нели Герова работи във фирма за финансово консултиране и почти всеки ден идва в Bulgaria Mall, а понякога и по два пъти. „Идвам първо, защото Bulgaria Mall ми харесва, и второ защото живея на близо“, разказва Нели. „Bulgaria Mall е чист, просторен, светъл и ми е много приятно тук. В този мол има атомосфера и хармония, сякаш някакво вълшебство заради този огромен стъклен покрив и цялата тази светлина, която влиза през него.“, допълва Нели. Сред любимите й магазини са Debenhams и Desigual, редовен клиент е и на Soho Café и кино Арена Делукс.

Късметлийката кани всички живеещи в София да дойдат в Bulgaria Mall, за да им се случи нещо вълшебно, така както се е случило при нея. „Bulgaria Mall оценява лоялността чрез непрекъснатите награди, които раздава на своите редовни клиенти и посетители“, ентусиазирано споделя тя.

За повече новини около Bulgaria Mall, актуални игри и активности – следи тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *