VICTORIA\’S SECRET FASHION SHOW 2014

Тази година шоуто превзе модния подиум в Лондон

0 коментара Сподели:

Ето, че отмина още една година, а сякаш беше вчера, когато Candice Swanepoel грациозно представи сутиена за десет милиона долара на последното шоу в Ню Йорк. Тази година честта да разходят покритите със скъпоценни камъни произведения на изкуството се падна не на един ангел, а на два – Adriana Lima и Alessandra Ambrosio.

Victoria's secret 2014, Victoria's secret

Мотото на шоуто явно е било да се случат възможно най-много невиждани досега неща, затова и за първи път Victoria's Secret прелетя океана, за да се състои в града, където отвори най-големият интернационален филиал на любимата марка за бельо.

Victoria's secret 2014, Victoria's secret

Имаме си и нова любимка, която за първи път беше част от грандиозния ивент – Romee Strijd, и за която сме абсолютно сигурни, че ще е неизменно попълнение в новото поколение ангели.

Victoria's secret 2014, Victoria's secret

От тази нощ можеш да откриеш запис на предаването онлайн и да се насладиш на едно уникално представление, включващо ангели със златни крила, феи и екзотични птици. Участията на Taylor Swift, Ariana Grande, Ed Sheeran и Hozier бяха само част от кулминациите на вечерта, превръщайки и тазгодишното Victoria's Secret в един от медните ивенти на годината. 

Ако случайно си пропуснал да гледаш миналогодишното, хвърли един поглед на най-интересните моменти тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *