СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА ANDY BUTLER ОТ HERCULES AND LOVE AFFAIR В ЦЕНТРАЛНА СОФИЙСКА БАНЯ

Даваме две двойни покани за партито на You Transform Today тази събота, виж подробности как да ги спечелиш

0 коментара Сподели:

Как ти се струва идеята за парти в над 100-годишната сграда на Централната софийска баня? Ако онази ти персона, която познаваме от малките часове на нощта, пърха от щастие при споменаване на такива необичайни локации, запази датата 29 ноември (събота). Специално за партито, което дава началото на втори етап от кампанията You Transform Today на Absolut, в България пристига Andy Butler от култовата нюйоркска група Hercules and Love Affair, a към музикалната програма от българска страна се присъединяват и диджеите Emil Doesn’t Drive и Niki Phoenix от Disco Comrades, Vajarov и Kaloo.

Може би помниш нощта на Hercules and Love Affair преди 5 години в Хладилния завод, ако пък не, ще имаш шанс да наваксаш и да чуеш лайв третия албум на групата The Feast of Broken Hearts, който излезе по-рано тази година.

Ако някак ти е убягнало през последните седмици, е важно да знаеш, че в рамките на You Transform Today един български артист ще има възможност да реализира арт проекта си.

В случая за този шанс се борят младият режисьор Неда Морфова с проект за музикално видео, авторът на сайта "Не!Новините" Самуил Петканов, който иска да напише първата си интерактивна книга, и Destructive Creation, които отново искат да трансформират част от София.

Разликите в процентите лесно се топят, а ти все още имаш време (до 29 ноември, 23:00 часа на сайта transformtoday.bg) да подкрепиш проекта, който те докосва най-много. Победителят ще бъде обявен по време на събитието.

Във втория етап на кампанията You Transform Today ще гласуваме за всяка една от седемте стъпки в реализацията на избрания проект и ще решаваме как ще се развива той впоследствие, като режисираме развоя и определяме темата, стила, сюжетите, локациите, участниците и всички детайли.

От нас имаш 2 двойни покани (за теб и другарче)  за партито. Това, което се иска, е да влезеш на transformtoday.bg, да дадеш глас за своя фаворит и да споделиш в коментарите към тази статия кой е той и защо заставаш зад него. На случаен принцип ще изтеглим двамата късметлии на 27 ноември (четвъртък), точно в 17:00 часа.

Билетите за партито сa на предварителна продажба от 10 лв. в мрежата на Eventim и на 20 лв. на мястото на събитието. 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *