РЕШИ ИЗХОДА ОТ ТЕХНОЛОГИЧНИЯ СБЛЪСЪК НА 2014

Отсъди кой е най-добрият технологичен продукт на 2014 и спечели хибридния ултрабук Toshiba P30W

0 коментара Сподели:

Ти си съдията и ти решаваш! Кой е технологичният продукт, който според теб промени историята или пък се оказа толкова полезен в живота ти, че не би го сменил поне в близко бъдеще. Кои са брандовете, които заслужават да бъдат споменати, и кои са поизостанали в особено динамичния маратон на бранша.

Приятелите ни от списание HiComm ги разбират технологиите. В края на годината обаче тях ги интересува едно – какво мислиш ти, когато става дума за битката на големите?

Ето защо търсят хора с мнение, които да се включат в инициативата HiEnd EPA 2014-2015. Накратко задачата ти е да отсееш най-интересното от всички смартфони, таблети, фотоапарати, телевизори и други, появили се на пазара през изнизващата се година. За малко повече мотивация ще се разиграе и един хибриден ултрабук Toshiba P30W.

Традиционно най-оспорваната категория е „Смартфони“, където Samsung доминира през последните години, но този път сблъсъкът на титаните е намерил нов терен и това е „Фаблети“ – там, на бойното поле, където ти си рефер, сили ще премерят Galaxy Note 4, Lenovo Vibe Z2 Pro, iPhone 6 Plus и още претенденти. За първи път се появи и категорията на т.нар. умни аксесоари. Ако последното те хвърля в размисъл за какво иде реч, ето и малко яснота. 

Колкото до хибридния ултрабук Toshiba P30W, който те чака на финала, редакторите споделиха следното. “Гъвкавост на таблет и удобство на лаптоп. Дисплеят е сензорен IPS Full HD с интегриран светлинен сензор, процесорът е 2-ядрен Intel Core i5 от четвърто поколение, а корпусът е алуминиев. Звукът ще те разтърси от високоговорителите harman/kardon, a батерията ще ти осигури 7 часа работа.”

Имаш още съвсем малко време да дадеш мнението си, последвай линка.  

Инициативата се осъществява с подкрепата на УниКредит Булбанк.

Гласувай и за филмите, музиката и игрите на 2014.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *