ЙОГА, ПЕШЕХОДЕН И ВЕЛО УИКЕНД В ПЛАНИНАТА

Уикенд на йогата, пешеходните преходи и маунтин байка в Банско

0 коментара Сподели:

Ако не те свърта в София и имаш желание да се пораздвижиш и да тушираш градското напрежение, изскачаме с готов план за бягство към планината през последния ноемврийски уикенди. Приятелите ни от OXO School (които ги разбират тези неща като ски, сноуборд, сърф и други екстремни спортове), съвместно с You Yoga инструкторите и екипа на “Бяла Лавина Ски и СПА” са готови да те разведат из планинските пътеки, да те зарибят по маунтин байкинга и да ти помогнат да отвориш някоя и друга чакра с йога.

Накратко двудневната програма включва сутрешна йога, с която да загрееш тялото си за преходите. Оттам те поемат професионални гидове, които ще ти покажат планината по начин, по който никога не си я виждал, и ще ти разкажат интересни подробности за маршрута. Следобедно отново имаш йога час, който да възстанови баланса след по-натоварения преход и да те вкара в онова състояние, в което можеш да прекараш останалите часове в СПА центъра на хотела, който е на твое разположение.

Добрата оферта е последния уикенд на месеца (28 – 30 ноември). Цената на пакета за човек е 180 лв. (2 нощувки със закуска, 2 сутрешни йога практики, 2 следобедни йога практики, 2 пешеходни прехода с планински водач и 2 велопрехода с планински водач, като велосипед може да бъде подсигурен, ако потвърдиш това при резервация).  В случай че имаш нужда и от транспорт до и от Банско, пакетът става 220 лв., а ако програмата е твърде натоварена за теб, може да избереш само йога занимания или само вело и пешеходен туризъм и ще получиш 40 лева отстъпка.

Резервирай на телефон 0888 55 14 14 /White Lavina, Банско/ или 0887 517 666 /YOU YOGA/   

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *