СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА

Снимки на американски фотограф разкриват истинската същност на двойки от Атланта

0 коментара Сподели:

Когато Forest McMullin се мести от Рочестър, Ню Йорк, в Атланта, фотографът бил силно притеснен, че няма да се чувства добре в религиозния и силно консервативен щат. Опасението му е напълно опровергано щом открива, че именно в Атланта има поне три суингинг клуба, които се рекламират дори в местния вестник. Изненадан от това, той решава да направи фотографска серия, посветена на хората, които посещават такива клубове.

Идеята му е да покаже хора, доволни от своя начин на живот, намерили баланс между ежедневието и сексуалните си фантазии. Учудващо бързо попаднал на такива, които били готови да се покажат без маски, а резултатите ще те оставят без дъх, защото успешно разкриват две страни на един човек, които нямат нищо общо една с друга.

Серията на McMullin няма за цел да показва различни вариации на садо-мазо сцената, а хората и техните маски. Според него героите, снимали се за Day & Night чувстват облекчение, че вече няма нужда да крият истинската си същност. Фотографът се надява именно с такива снимки да събуди повече толерантност, разкривайки как във всеки един от нас се крие друг човек.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *