MUST HAVE НА МОРСКИЯ АРСЕНАЛ

Петте задължителни попълнения за морския ти багаж

0 коментара Сподели:

Това, което получаваме от този сезон досега, е предимно дъжд, но нека не му позволяваме да бъде решаващ фактор за доброто ни настроение. И тъй като намаленията са в разгара си, ние сме (не е изненада) отново на шопинг вълна. Спретнахме ти една бърза класация на задължителните за лятото аксесоари + нашите лични фаворити във всяка категория. Кои са твоите?
 
БАНСКИТЕ


Наблюдаваме силно присъствие на целите бански по родни и средиземноморски плажове, но наш фаворит това лято са неопреновите модели. Брандът TRIANGL swimwear бори конкуренцията в това отношение, създавайки ярки и секси бански костюми от неопрен, по които всички си падат. Плюсът е, че материята съхне страшно бързо, а удобството е повече от предимство.

ОЧИЛАТА


Независимо дали с цветни стъкла и флорални рамки, ретро форма или класическите авиаторски, очилата са задължителен аксесоар за лятото. Съобрази ги с формата на лицето си и не забравяй, че в случая е хубаво да заложиш на качество. Ние сме фенове на българина Димо Димов и неговите очила от дърво dWOOD, които изработва ръчно с много любов и внимание. Кадърът е част от сесията към първата колекция на Беата Първулова (bEATA SOFIA), не пропускай да хвърлиш едно око.

ОБУВКИТЕ


Това лято своя поход към челните места в класациите по продажби правят чехлите. Да, онези, които майките ни носеха и ние не помним коя година точно беше…
Ние все още залагаме на любимите кецове и маратонки, но в малкото горещи дни отдаваме нужното и на сандалите, които притежаваме. В този ред на мисли не спираме да се чудим кой и защо се е заел да създава летни ботуши и още повече – защо ги виждаме толкова често по улиците (върху нечии измъчени крака)?
 

ШАПКАТА


Твой избор е дали ще е спортна с козирка или сламена с периферия, просто я сложи особено когато плажуваш и не ти се крие под сянката на някоя палма или чадър. Вече мернахме някои от любимите ни модни икони и модели, на чиито шапки си позволяваме да завидим. Един бонус от нас – можеш да се сдобиеш с подобна без проблем и в Zara, и в H&M.

КОЗМЕТИЧНИТЕ ПРОДУКТИ


Попадат в must have, защото са точно такива. И не говорим единствено за слънцезащитни спрейове и лосиони, а също така и за правилен избор на продукти за изтощената от слънцето коса, подходящ крем за лице, балсам за устни и лек парфюм. В случай че държиш да имаш издържлив тен и след края на август – препоръчваме (от опит) всичко на Piz Buin. А ако си от момичетата, които не излизат без два слоя фон дьо тен, спирала и очна линия, молим те – направи добро за себе си околните – спести си ги поне един ден, все пак е лято – не е нужно да се маскираш при 30 градуса дневна температура.

Запознай се с тенденциите при банските костюми в подробности със селекцията на Антония Йорданова.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *