СПЕЧЕЛИ БИЛЕТ ЗА MO\’HORIZONS В СОФИЯ

Даваме две двойни покани за концерта на бандата тази събота на панорамна тераса в София

0 коментара Сподели:

Един от перфектните саундтраци на лятото е музиката на Mo’ Horizons. Лек бразилектро ритъм, примесен със свеж лаундж. Релаксираща музика, която пренася слушателя в екзотиката на юга – кокосови орехи, големи палми, силно слънце и море с цвят на тюркоаз. А когато Ralf Droesemeyer и Mark 'Foh' Wetzler идват с вокалистката Denis M’Baye, нещата си идват на мястото.

Ние на свой ред искаме да докараме морския вайб в София. Ето защо тази седмица раздаваме две двойни покани за шоуто на Mo’ Horizons в София на 19 юли, събота в 21.00 часа в бар III етаж (съвсем близо до метростанция „Хан Кубрат“). Локацията има страхотна панорамна тераса с гледка към Витоша и нощна София. Единственото, което се иска от теб, е да оставиш като коментар на тази статия любимото си парче на Mo’ Horizons.

Двамата късметлии, които ще спечелят билет за себе си и другарче, теглим на 18 юли (петък) в 16:00 часа на случаен принцип.

Концертът на групата е част от поредицата събития на организаторите – Summer Session Concerts. Концепция, създадена с единствената цел да направи лятото незабравимо.  Досега част от нея са Белослава, Мария Илиева, Submotion Orchestra. Ще чуем още Touch and Go, Васил Петров, Теодосий Спасов, Виктор Чучков, както и много други.
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *