РОЗЕ ЗА ПОЗНАВАЧИ

Deja Vu?, направено от красивия френски сорт малбек, беше в центъра на събитията през изминалия уикенд

0 коментара Сподели:

„Една чаша охладено розе малбек от серията Deja Vu? прави чудеса, развързва езика и вдига настроението“. Владимир Влъчков, главен енолог на “Домейн Бойар” ни налива чаша от приятно охладеното изкусително вино с плодов аромат на череша и ягода и поглежда привлекателния му цвят на светла малина: „Това е първият ни опит да направим розе от малбек и мисля, че се получи вкусно вино с превъзходна хармония, за което няма сезони“. Може да се пие и през зимата и през лятото с широка гама храни.

Нора Тарандова, Deja Vu?, вино

Наскоро Deja Vu? получи сребърно отличие на най-авторитетния конкурс в света за розе вината Le Mondial du Rosé – Кан, в конкуренция с над 900 вина от 28 страни от цял свят. Медалът на бутилката е гаранция за потребителите, че това българско вино е успяло да впечатли особено взискателното международно жури на конкурса, съставляващо експерти дегустатори от 15 националности. Светът на розовото вино е необятен и откакто успя да се измъкне от рамката на вино за нежния пол, популярността му расте в цял свят. От четири години енолозите на „Домейн Бойар“ са концентрирани в розе революцията, в която няма правило и дефиниция за смесване на сортовете, а това дава изключителни възможности за разнообразие на вината.

 
Нора Тарандова, Deja Vu?, вино
 

Но Deja Vu? не само гарантира романтични вечери с любимия, а и събира ценителите на качественото вино от цяла България. На прекрасно време и невероятното вино се насладиха голф играчите през изминалия уикенд, когато взеха участие в Domaine Boyar Golf Trophy – ежегодният спонсорски турнир, който винената компания организира за трета поредна година в Pravets Golf Club. Над четири часа участниците бяха вдъхновявани от елексирът за положителни емоции Deja Vu?, а победителите получиха награди – селекцията вина на Domaine Boyar (Мерло от премиум серията Domaine Boyar Platinum, също и розе от новата  Boutique Collection и отличеното със златен медал от Париж – Совиньон Блан & Шардоне). Като специален комплимент от спонсорите всички победитеи получиха и бутилка от новата колекция вина Déjà vu?, която беше акцент на събитието.

 
Нора Тарандова, Deja Vu?, вино
 

Голф играчите, които спечелиха 1-во място в три от дивизиите ще представляват отбора на Domaine Boyar на УниКредит Про-Ам – Европейски Шампионат по голф за клубни професионалисти, който ще се състои на 13 и 14 октомври 2014 в Pravets Golf Club. Елина Спасова, Маркетинг Директор на Domaine Boyar, поздрави победителите и връчи наградите. Алън Рогът, Голф Директор на Pravets Golf Club oт своя страна благодари на спонсорите за дългогодишното партньорство с клуба и за ентусиазма, с който винената компания спомага за развитието на голфа в България.

Deja Vu? е розе за познавачи, направено от красивия френски сорт малбек, с което ще се размечтаете. Това случвало ли ви се е преди?

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *