BETTER CALL SAUL ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА BREAKING BAD

Първи кадър от новия проект на гениите зад Breaking Bad

0 коментара Сподели:

29 септември 2013 година бе едновременно тъжен и катарзисен ден за всички фенове на уолтър уайт и джеси пинкман, защото с него дойде и краят на една петгодишна одисея, която мощно навлезе в коридорите на екранните изкуства и промени начина, по който гледаме на телевизията. Breaking Bad свърши и ни остави 5 чудовищни сезона, които да гледаме отново, да преоткриваме и размишляваме върху гениалността им.

Малко след финала се заговори за Better Call Saul – разклонение на Breaking Bad (spin-off), което ще служи и като предистория, разказваща премеждията на харизматичния адвокат Сол Гудман (Боб Оденкърк). Създателят на новия сериал, разбира се, е Винс Джилиган, заедно от колегата си от BB Питър Гулд (режисьор, продуцент, сценарист), а освен на Сол ще се радваме и на присъствието на Майк Ърмънтраут (Джонатан Банкс). Според първоначалните слухове в даден момент от сериала ще се насладим на камео появи на бившите титуляри Уолтър Уайт и Джеси Пинкман.

Излъчването на първата от тринайсетте серии на сериала ще започне в началото на 2015, а телевизия AMC вече е одобрила и втори сезон. Остава само да чакаме!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *